Nahoru

Doporučené

Zobrazit vše
Nahoru

Bestsellery

Zobrazit vše
Nahoru

Speciální nabídky

Zobrazit vše
Audiokniha Lenochod Jimmy & jeho backup band  - autor Pavel Bareš   - interpret Ondřej Novák
Poslechnout 0:00 Stop 0:00
469 Kč 329 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před slevou: 469 Kč.
Audiokniha Saturnin při chuti  - autor Miroslav Macek   - interpret Jaromír Nosek
Poslechnout 0:00 Stop 0:00
349 Kč 245 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před slevou: 349 Kč.
Audiokniha Doktore, teď to chce klid!  - autor Patrick Taylor   - interpret Otakar Brousek ml.
Poslechnout 0:00 Stop 0:00
388 Kč 272 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před slevou: 388 Kč.
Audiokniha Pan Kaplan má stále třídu rád  - autor Leo Rosten   - interpret Miroslav Donutil
Poslechnout 0:00 Stop 0:00
289 Kč 203 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před slevou: 289 Kč.
Audiokniha Sluha dvou pánů  - autor Carlo Goldoni   - interpret více herců
Poslechnout 0:00 Stop 0:00
349 Kč 245 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před slevou: 349 Kč.
Nahoru

Nejzajímavější hodnocení

Zatím nejlepší číslo jaké jsem poslouchala/četla. A podle vzestupne tendence toto hodnocení nepiší naposled. Toto číslo je nabité zajímavým obsahem. Mám moc ráda články přinášejících inspiraci z historie i zahraničí. Konkrétně teď narazim na článek o Karlu IV. a jeho evropské politice. O historii se zajímám a často jsem si říkala, ze přináší mnoho inspirace a hlavně paralel a vysvětlení současnosti. Dalšími články které stojí za zmínku, a nejsou jediné, stojí článek o konceptuální fotografce Taryn Simon a článek o tektonickych deskách pod Severní Amerikou. Trochu me však již rozladuji články o Trumpovi. Je skvele, ze se o kandidátech na tak významný post píše, ale nelíbí se mi, ze se píše jen o tom jediném. Myslím, ze toto mu dost nahrává. Mohu se těšit na články o dalších kandidátech nebo jen na články stále opakující totéž o tom jediném?
Michala Brozova 08.05.2016
Hezký přednes, poutavý děj, napínavé vyprávění, příběh neni krutý jako mnohé nové detektivní příběhy současnosti, důmyslná zápletka, barvité vylíčení podrobností, které posluchače vtáhne do děje,doporučuji.
Baru 18.07.2018
Druhé setkání s detektivem ze staré školy Cormoranem Strikem a jeho obětavou, spolehlivou a krásnou (byť zadanou) asistentkou Robin považuji za ještě zdařilejší, než první díl. V dalším případu vraždy, který musí Strike řešit, je zápletka ještě více propletenější a složitější, než v předchozím románu a díky výborné souhře obou hlavních protagonistů, kdy krom pracovních vztahů více nahlédneme i do jejich osobních životů, se opět dočkáme překvapujícího rozuzlení. Audiokniha se výborně poslouchá, pro mě osobně je to ideální náplň klidných nočních hodin, které ke každé správné detektivce tak trochu patří, k čemuž dopomáhá i tradičně vynikající přednes Petra Olivy, kterému opravdu patří hluboká poklona, jelikož skvěle intonačně popisuje nejen všechny účastníky románu, ale i přednes celého děje je velmi dynamický a výborně probarvený, přičemž ani na okamžik nesklouzává k únavné monotónnosti. Doufám, že se co nejdříve dočkáme i audioverze třetího románu pod názvem Ve službách zla, opět mistrně načteného mistrem Petrem Olivou.
Westfan 04.04.2016
Pecka. Skvely autor, skvely interpret ( prosim aby cetl u vas co nejvice knih! ). Druha kniha autora je sice po obsahove strance lepsi, ale i tak to bylo dobre.
mala holka 13.07.2018
Copyright © 2011-2024 Audiotéka.cz s.r.o.